Skovoasen

Tæt på skov og natur har Esbjerg Børnegård åbnet en afdeling med plads til 40 vuggestue- og børnehavebørn. Skovoasen har til huse i en gammel beredskabsbygning, der indvendigt har gennemgået en totalrenovering, og som nu opfylder alle krav til en moderne institutionsbygning.

TEKT har bistået med projektering, udførelse og indretning af den 320 m2 store institution. Indretningen foregik i tæt samarbejde med bygherre og de kommende brugere af huset.

Projektet er skabt ud fra en grundtanke om rummelige og lyse fællesarealer, hvor man kan samles –ude såvel som inde – og med mindre rum hvor der er plads til ro og fordybelse. Det giver hvert enkelt barn muligheden for at vælge mellem forskellige stemninger –fælles eller alene –støjende eller roligt – etc. Indretningen opfordrer til læring og leg, både individuelt og sammen med andre. Brede skydedøre i bygningen sikrer fleksibilitet og variation i planløsningen idet nogle af de mindre rum kan lægges sammen til større rum, hvis behovet for dette opstår.

Flere billeder:

Projektfakta

Beliggenhed: Gl. Vardevej 97 , 6700 Esbjerg
Bygherre: Esbjerg Kommune
Omfang: 320 m2
Status: Opført i december 2014

Har du spørgsmål, eller vil du se yderlige informationer om projektet?

Kontakt os