Kantinefaciliteter, MacArtney

MacArtney har overtaget det tidligere Hjerting Laks’ bygninger i Hjerting. Her udvider MacArtney med nye faciliter til blandt andet test, udvikling, kontorer og ikke mindst kantine for hele MacArtneys hovedsæde.

TEKT A/S har gennem renoveringen af bygningerne været med på sidelinjen og da det kom til den 400 kvadratmeter store kantine tegnede vi forslag til indretning.

TEKT A/S udførte planer og visualiseringer for kantinens udførelse og som noget specielt udførte vi 360 graders visualiseringer, som ved hjælp af VR-briller giver en ekstra dimension til præsentation af konceptet og giver kunden et godt indblik i deres kommende projekt.

Det store rum får et bølgende loft af trælameller hvor alt det tekniske skjules oppe bagved. Nogle af lamellerne erstattes af linjebelysning i LED i samme bredde som lamellerne. På denne måde bliver LED belysningen en integreret del af loftet.

Selve kantinen indrettes i mindre rum med, buffetområde, caféborde, almindelige spisepladser og loungeområde. Kantinen er derudover indrettet så der kan laves større forsamlinger med præsentation.

Flere billeder:

Projektfakta

Beliggenhed: Bytoften, 6710 Hjerting
Bygherre: MacArtney A/S
Omfang: 400 m2 kantine
Status: Færdigbygget 2018

Har du spørgsmål, eller vil du se yderlige informationer om projektet?

Kontakt os